Nordjyllands stærkeste udvalg af erhvervsbiler

Erhvervslivets bilcenter i Viborg og Thisted - Lastbiler - Varebiler - Ladvogne

Vi har gennem de sidste mange år fungeret som Erhvervscenter med speciale i salg, service og vedligeholdelse af vognparker for mange større erhvervsvirksomheder. Vores tilstedeværelse i Viborg og Thisted sikrer erhvervslivet service i store dele af det nord- og midtjyske område. Vi skræddersyer erhvervsbiler til ethvert formål, og laver en komplet løsning, som passer lige netop til din virksomheds behov. Vi leverer biler til mange firmaer og institutioner, og har stor erfaring i at opbygge erhvervsbiler efter mål og ønsker. Vi dækker ethvert kørselsbehov!

 

Outlander PHEV (Plug-in Hybrid) Vi er stolte af at kunne tilbyde den populære SUV som varebil. Selve ombygningen er konstrueret således, at der er mulighed for at komme til afbryderen af stærkstrømsbatteriet lige bag ved konsolboksen via en åbning med låg i varerumsgulvet.

  • Avanceret Plug-in hybrid teknologi med 2 elmotorer og en ny 2.4 liters benzinmotor, som ved 100% ren elkørsel giver en rækkevidde på 45 kilometer
  • Tophastighed på 135 km/t ved ren elkørsel
  • Optimal manøvredygtighed med Mitsubishis S-AWC firehjulstræk inkl. Snow og Sport Mode
  • Hurtig opladningsmulighed
  • Højt udstyrsniveau inkl. anhængervægt på hele 1.500 kg.

 

Fiat Talento

Lasteevnen er i top, bilen er kompakt og adræt: alt dette og meget mere i den nye Talento.

Talento byder på flotte indre dimensioner, stor alsidighed og en evne til at tilpasse dine forskellige behov, derfor er den en  perfekt samarbejdspartner til dig.

 

 

Fiat Ducato

Den store stærke kassevogn som fås i mere end 1.000 versioner! Op til 3.500 kg og fra 7,5-14 m3 varerum med plads til enorme mængder pakker og mulighed for at opbygge hylder, skuffer og skabe efter ethvert behov. Hvis du har brug for varme, køl eller frost, klarer den også det. Vælg mellem 4 motorer, 4 taghøjder og 3 akselafstande.

 

 

KIA Sportage

Du sidder højt med et fantastisk overblik og råder over alle de kræfter, der skal til for at komme frem. Samtidig sørger Sportage’s avancerede EcoDynamics funktioner og start-stop automatik for en optimal benzinøkonomi. Og så er hele herligheden naturligvis dækket af Kia’s lange 7 års fabriksgaranti / maks. 150.000 km . Den nye Sportage byder på fabriksmonteret ekstraudstyr ud over det sædvanlige. Nøglefri start, panorama elsoltag eller en smart orange kabinepakke.

 

Mitsubishi L200

UJS Biler har leveret Mitsubishi L200'er til en af Danmarks største udbydere af anlægsgartneri, skov- og landskabspleje. L200 er Mitsubishis rå, men alligevel elegante pickup. Dynamisk design med ægte offroad egenskaber inkl. Super Select 4WD lånt fra Dakar vinderen Pajero.

 

 

 

Fiat Fullback

Den nye Fullback er en af de første pick-ups i verden med en ALUMINIUM MOTOR, ved at kombinere maksimal lethed med maksimal effekt. Dens anhængervægt er op til 3.100 kg. Og så, er den tilgængelig med både seks-trins manuel gearkasse og femtrins automatgear.