Biler og kundetilfredshed

 

Vi klæder dig på til det rigtige valg af bil

Vi klæder altid vores kunder på til at tage det rigtige valg - Derfor har et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. Med hele paletten af KIA, Mitsubishi og Fiat råder vi over et kæmpe program af både nye og brugte bilerSkulle der være specielle ønsker med hensyn til udstyr og indretning, kan vi altid skræddersy tilbud på finansiering, privatleasing og serviceaftaler.

KIA i Viborg og Thisted

UJS Biler er i dag en af landets førende KIA forhandlere. I vores forretninger i Viborg og Thisted kan du se hele KIA's omfattende program af biler.

Læs mere om KIA

Fiat i Thisted

Hos UJS Biler i Thisted finder du Fiat særdeles omfattende produktprogram i udstillingen. Du er selvfølgelig altid velkommen til at komme ind og få en prøvetur
Læs mere om FIAT

Mitsubishi i Viborg og Thisted

I vores bilcentre i Viborg og Thisted har vi hele Mitsubishi's program i udstillingen. Lige fra den miljø- og familievenlige Colt til de seje slidere: ASX, Outlander, Pajero og L200.

Læs mere om Mitsubishi

Erhvervsbiler efter mål og ønske

Vi leverer mange biler til firmaer og institutioner, og vi har stor erfaring i at opbygge erhvervsbiler efter mål og ønsker.

Læs mere om erhvervsbiler

Få lån på under 24 timer med UJS bilfinansiering 

Hos UJS Biler kan vi bevillige billån inden for 24 timer. Vi tilbyder lave omkostninger, og mulighed for både fast og variabel rente. 

Læs mere om bilfinansiering

Privatleasing giver stabilitet i økonomien

Med privatleasing får du mod en månedlig betaling stillet en bil til rådighed af et leasingselskab. 

Læs mere om privatleasing