Modellen er udgået af sortiment og forhandles fra januar 2022 kun som brugt bil

 

  • Hybridsystem
  • Samlet ydelse: Op til 141 hk
  • 427 liter bagagerumskapacitet

KIA Niro Hybrid er udviklet til dem, der ønsker at gøre noget for miljøet uden at gå på kompromis med ydelse eller fremtoning. Kombinationen af forbrændingsmotor og elmotor giver en sjov køreoplevelse, mens emissionerne holdes i bund. Og det hele klares med ulastelig stil: Du vil bemærke det elegante design af den forreste og bageste kofanger med de nye dobbelte pilformede LED-dagskørelys, dynamisk kølergrilldesign og markante LED-baglygter. Du kan endda vælge nye aluminiumsfælge, der styrker Hybrid-modellens kraftfulde fremtoning.

Niro fri

Øvrige Niro modeller 

Niro er udstyret med et parallelt hybridsystem, som skifter mellem at køre på benzin eller strøm eller en kombination af begge dele, og bilen oplader selv batteriet ved enhver lejlighed. I forhold til konventionelle hybridbiler holder det parallelle system energitabet på et minimum, fordi hele ydelsen fra både forbrændings- og elmotoren overføres via gearkassen i et parallelt system. CO2-emissionerne ved blandet kørsel udgør blot 110 g/km.

hybridsystem

Instrument enhed

Den nye komplet digitale hightech 7” supervision-instrumentenhed* omfatter et digitalt speedometer og unikke visuelle detaljer. Så kan du se vigtige informationer som fx den nuværende køreindstilling, batteriets opladningstilstand og den resterende rækkevidde. Du kan skræddersy skærmen alt efter, hvilke informationer du gerne vil have vist.

Niro_kabine

En hightech-kabine

Fra førersædet har du overblik over alle betjeningselementer og displays. Her kan du se alle nødvendige informationer om hybridsystemet, navigations*- og infotainmentsystemet. Uden rod og uden at blive distraheret.

(*modelafhængigt udstyr/ekstraudstyr)

Niro hybrid priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Niro plug-in hybrid. Bemærk også de attraktive kampagnemodeller

Niro hybrid priser og specifikationer

Du kan også PRIVATLEASE - se alle muligheder her

 

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din KIA Niro hybrid

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.  Selv på batteriet (dog ikke 12V driftsbatteriet)