nysportage

Ny Kia Sportage kommer i starten af 2022

Oplev Kia Sportage hos UJS Biler

  • Fås med firehjulstræk
  • Dobbeltkoblingsgearkasse
  • Fås i et nyt EcoDynamics+ mildhybridsystem

Med KIA Sportage får du altid mere, end du forventer. Mere imponerende og markant design. Mere banebrydende teknologi. Flere avancerede features, der forbedrer din komfort og sikkerhed. Flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag. Det handler om at opdage en helt ny måde at anskue verden på. At udforske. Tage på eventyr. At køre langt og mindre langt. At finde nye oplevelser og nye steder. Med så meget innovation, stil og komfort til rådighed er Sportage den perfekte bil til at gøre enhver køretur til en oplevelse.

Kia Sportage

Perfekt kombination af dynamik og stil

Den imponerende KIA Sportage skiller sig ud, uanset hvor du befinder dig. Hvad enten du triller gennem byen eller kører offroad, cruiser på åben vej eller har parkeret bilen derhjemme, så udgør Sportage den perfekte kombination af dynamik og stil.

Kia Sportage

Dristigt SUV-design

Fra motorhjelmen til bagagerummet har KIA Sportage SUV-karakter. Som eksempelvis de højtplacerede LED forlygter og den lave, brede kølergrill, som giver fronten et imponerende look og en robust udstråling. Svungne linjer og skarpe detaljer skaber en dynamisk profil. Bagpå møder klart definerede linjer og elegante karrosseriflader markante baglygter – et syn, du sent vil glemme

Kia Sportage

Raffineret interiør

Det vrimler med overraskelser inde i kabinen i KIA Sportage. Bløde materialer, førsteklasses finish og fokus på detaljerne gør, at du kan føle og se forskellen. Selv det nye ergonomiske cockpit er komplet førerorienteret – alle elementer er placeret perfekt, så man som fører nemt kan betjene eller se dem. På den måde kan du bevare den fulde koncentration på vejen.

sportage_motor

Optimerede motorer

Den nye KIA Sportage byder på intelligente motorer, der ganske enkelt er imponerende. Det drejer sig blandt andet om den kraftfulde 1.6 T-GDi-benzinmotor og den nye 1.6 CRDi EcoDynamics+.

Vælger du den nye 1.6 CRDi EcoDynamics+, får du dynamisk, men effektiv mild-hybridkørsel.

Sportage priser og specifikationer

Her kan du hente priser og specifikationer for alle varianter af KIA Sportage.

KIA Sportage priser og specifikationer

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din Sportage

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.