Oplev Kia Rio hos UJS Biler

  • Op til 325 l bagagerumsplads
  • Topmoderne infotainmentsystemer og opkoblingsmuligheder
  • DRIVE WiSE og nødbremse med fodgængerregistrering

Kia Rio er lille, frisk og brændstoføkonomisk bil. Men selvom den er lille er der masser af plads til både fører og passagerer - også på bagsædet.

Fil358_kia-rio-thisted-viborg

Lad dig bare imponere...

Det er svært ikke at blive imponeret. Bilen er kompakt, men rummer alt det, du har brug for – og meget mere. Et elegant, dynamisk design giver Rio en stærk tiltrækningskraft, som får folk til at vende sig på gaden.

Bilens komfortfeatures, udstyr og banebrydende teknologi vil gøre dine køreture til en ren fornøjelse.

 

Fil360_kia-rio-bro

Kraftfulde og energiøkonomiske motorer med mild hybrid 

Den nye Rio anvender en avanceret mild hybrid-drivlinje, der giver dig en lavemission hverdagskørsel. Det sker ved at parre den seneste 1.0 T-GDi benzinmotor med et 48 volts lithium-ion-batteri*. Det reducerer brændstofforbruget. Det integrerede 'e-system' genererer kinetisk energi, som yder assistance, når du igen skal accelerere.

* Afhængigt af motor

interiør_rio

Moderne og sporty kabine

Det er svært at konkurrere med den moderne, sportslige og førerorienterede kabine. Din komfort er sikret – med alt lige fra bløde materialer og ergonomisk udformede sæder til KIAs nyeste førerorienterede interface og bekvem nøglefri betjening (ikke standard på alle modeller).

 

Priser og udstyr Kia Rio

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Rio.

KIA Rio priser og specifikationer

Du kan også PRIVATLEASE - se alle muligheder her

 

ulla sander

Få den bedste KIA Rio oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din Rio

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Rio. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.