Oplev Optima SW Plug-in hybrid
hos UJS Biler

  • Lav CO2 udledning
  • En elektrisk rækkevidde på op til 53 km
  • Alsidig og brændstofeffektiv

Med Optima SW plug-in hybrid har KIA's europæiske designere ramt den helt rigtige balance mellem stel, visuel innovation og funktionelle forbedringer. Som miljøvenlige hybridbil er den sparsom hvad angår brændstofforbrug og emissioner – har den masser af stil. Dynamiske linjer og atletiske dimensioner sætter scenen, og opmærksomhed på de mindste detaljer sikrer, at disse iøjnefaldende modeller imponerer fra alle vinkler.

Optima SW plug-in hybrid

Avanceret design og nyeste teknologi

Den helt igennem imponerende Optima SW Plug-in Hybrid er bevis for, at man godt kan spare på emissionerne, uden at det går ud over præstationerne. Takket være de avancerede drivlinjer kan de skabe balance mellem effektivitet og dynamik med hurtig og umærkelig omskiftning fra eldrift til hybriddrift (benzin/el) – både i byen og på motorvejen.

Optima SW plug-in hybrid

Markant kabine

Enestående design, som ikke blot frister øjnene. Indvendigt i  KIA Optima SW Plug-in Hybrid sørger en rummelig, raffineret kabine for at give dig en varm velkomst. Takket være detaljer som displayet med nem adgang og lædersædepakken (ekstraudstyr) i farven calming white vil du komme helt ned i gear, inden du haster videre til din næste destination.

Optima SW plug-in hybrid

Lige dele alsidighed og praktiske egenskaber

Med en bagagerumskapacitet på 440 l er denne bil konstrueret til transportere nærmest hvad som helst. Der er plads til større stykker bagage eller større genstande, hvis man klapper 40:20:40-splitbagsædet fladt ned. Men en række forskellige bagagefeatures er det nemt at holde orden i tingene og at holde dem på plads. Hænderne fulde? Med den eldrevne bagklap åbnes bagagerummet automatisk, når den intelligente nøgle er i nærheden

Optima SW Plug-in hybrid priser og udstyr

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA Optima Plug-in hybrid.

KIA Optima SW Plug-in hybrid priser og specifikationer

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din KIA Optima Plug-in Hybrid

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Optima Plug-in hybrid. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.