Oplev Kia Ceed GT hos UJS Biler

  • 1.6 T-GDi 204 hk
  • 7-trins DCT
  • Paddle Shift bag rattet

Det umiskendelige GT-logo indtager en central rolle på kølergrillen og udstråler en kraftfuld tilstedeværelse. Flotte røde farvedetaljer pryder sideskørterne i sort højglans og de 18” diamond cut-alufælge. Sidst, men ikke mindst, formidler de præstationsorienterede dobbelte afgangsrør lyden fra den kraftfulde 1,6-liters T-GDi-motor.

Kia Ceed GT

Ceed GT fanger opmærksomheden

GT Line fanger straks din opmærksomhed med bikubeformede kølergrill og tågeforlygter i air blade-stil, der på imponerende vis er integreret i den forreste kofanger. Sportslige sidelister med sølvfarvede detaljer og 17” aluminiumsfælge understreger bilens kraftfulde look.

Kia Ceed GT

Oplev ægte køreglæde

Er du i tvivl om hvordan køreglæde føles, så skulle du prøve en Ceed GT. Designet er lækkert, køreegenskaberne skønne og sikkerheden er i top!

Ceedinteriør

Oplev rendyrket køreglæde

Tag fat om det D-formede rat, og oplev rendyrket køreglæde. Interiøret i KIA Ceed GT imponerer med røde kontrastsyninger på sportssædernes indtræk i ruskind og læder, hver gang du sætter dig ind i bilen.

Ceedgtmotor

KIAs 4-cylindrede 1,6-liters T-GDi-motor med stor respons er den stærkeste motor i Ceed-familien. Den har en ydelse på 204 hk og kan kombineres med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse med jævnt og adræt gearskifte. Med gearskiftekontakterne kan du skifte gear ved at vippe med en finger – det giver direkte og dynamisk respons.

 

 

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din Ceed

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Ceed. Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.