Velkommen UJS Biler Fiat forhandler i Viborg og Thisted

fiat logo

Fiat 500

Fiat 500, ikonet indenfor italiensk design og livsstil. Fiat 500, som har fastholdt sin hippe og cool attitude, lige siden den første gang var ude at køre, har i dag en også en miljøvenlig profil og fås nu også med hybrid motor.
Læs mere om Fiat 500

Hjemmeside_fiat500c_

Fiat 500C

Fiat 500C nye helt unikke profil er uændret, men cabrioleten har fået mere karakter af de elegante nye fælge. Moderne teknologi gør modellen endnu mere miljøvenlig.
Læs mere om Fiat 500C

Laprimaforside

Fiat 500 e - 100% elektrisk

Den helt nye, helt elektriske Fiat 500  Den byder på det ypperste inden for stil, komfort og teknologi i skøn kombination med den klassiske 500-charme.
Læs mere om Fiat 500 e

Hjemmeside_Fiat500X

Fiat 500X

En SUV, der er skabt til livet i. Det bedste design parret med den mest avancerede teknologi. Den er udstyret med den nyeste teknologi, har adskillige assistentsystemer og er stylet med et opsigtsvækkende design.
Læs mere om Fiat 500X

Hjemmeside_fiat500L

Fiat 500L

Den nye 500L Wagon er den mest rummelige 500 nogenside. En umiskendelig stil, der er klar til at overraske med sin store kapacitet, komfort og alsidighed og med plads til op til 7 personer.
Læs mere om Fiat 500L

fiatpanda_hjemmeside

Fiat Panda

FIAT Panda er en herlig blanding af funktionalitet og design. Fra de lakerede kofangere med stødindsatser til udsmykningen på det robuste karosseri lader Panda sin personlighed skinne igennem.
Læs mere om Fiat Panda

Hjemmesidefiat tipo

Fiat Tipo 5 dørs

Oplev Fiat Tipo, som byder på italiensk stil, høj komfort samt masser af plads, teknologi og praktiske løsninger. Vælg mellem den praktiske udgave med 5 døre eller stationwagon udgaven.
Læs mere om Fiat Tipo 5 dørs.

Hjemmeside fiat tiposw

Fiat Tip0 Stationwagon

Dynamisk, moderne og praktisk: En stationcar med bagagerumsplads der er blandt de absolut mest rummelige i klassen, giver hele 550 liter med Magic Cargo Space.
Læs mere om Fiat Tipo Stationwagon

tipocross_hjemmeside

Fiat Tipo Cross

Dynamisk, moderne og praktisk: En stationcar med bagagerumsplads der er blandt de absolut mest rummelige i klassen, giver hele 550 liter med Magic Cargo Space.
Læs mere om Fiat Tipo Stationwagon

Se Fiat lagerbiler og brugte Fiat til omgående levering hos UJS Biler