Ny Fiat Tipo 

Den nye Fiat Tipo er kommet til Danmark – med facelift inde som ude, nye og opdaterede motorer, nye sikkerhedssystemer og som crossover for første gang nogensinde. Den kommer som 5-dørs og Station Wagon i tre forskellige varianter (Tipo, City Life og Life) 

Fiat Tipo som 5 dørs dørs eller Station Wagon og er skabt til den økonomisk bevidste familie, der ønsker maksimal værdi – og ikke mindst plads – for pengene.

Selvom prisen er lav, byder Tipo som standard på avancerede sikkerhedssystemer som skiltegenkendelse, træthedsovervågning og vognbaneassistent med aktiv styring.

Læs også Bilmagasinets anmeldelse af ny Fiat Tipo

tipo_interiør

Nye muligheder i kabinen

Inde kan man få det digitale 7’’ TFT-display, der kan konfigureres, og som giver komplet overblik over bilens status, infotainmentsystemet og smartphonen under kørslen. Og så er rattet mindre og mere sporty, hvilket både giver bedre ergonomi og bedre udsyn til TFT-displayet bag rattet.

Derudover tilbydes den nye Fiat Tipo med en HD-touchskærm på op til 10,25’’ som ekstraudstyr. Den har trådløs Apple CarPlay og Android Auto, og den giver mulighed for at forbinde to smartphones via Bluetooth samtidig. Skærmen fås også med mulighed for trådløs opladning af mobiltelefon.

Motore-T3_11

Opdateret dieselmotor og ny benzinmotor

I motorrummet er der også nyt i form af den nye trecylindrede benzinmotor 1.0 GSE T3, der er den seneste tilføjelse til familien af Fiats FireFly Turbo-motorer, og som leverer 100 hk. Den har et moment, der sikrer et stort kraftoverskud selv ved lave omdrejninger – ved blot 1.500 o/min. yder den 190 NM – og den er samtidig støjsvag. Motoren er kombineret med en manuel gearkasse med 5 trin, der sikrer en kvik bil i byen og komfort på motorvejen, hvor den med 130 km/t. ligger på blot 3.200 o/min.

Det er også muligt at vælge diesel med den opdaterede Multijet-motor på 1,6 liter. Den yder 130 hk, kommer med en 6-trins manuel gearkasse. Begge motorer lever op til Euronorm 6D Final.

ulla sander

Få den bedste Fiat oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

Se brugte Fiat Tipo til salg hos UJS Biler

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her