Ny Fiat Tipo Cross

Ny Tipo Cross – en crossover til familien, som ønsker stil, funktionalitet og plads til en tilgængelig pris og uden at gå på kompromis med komforten. Designet er friskt, muskuløst og robust. Bilen er bredere og højere – bl.a. takket være et justeret ophæng og affjedring samt nye og større hjul. Det giver en højere køreposition og en nemmere indstigning.

Læs også Bilmagasinets anmeldelse af Tipo og Tipo Cross

HELT NY TIPO CROSS – TOPUDSTYRET CROSSOVER
Mød den helt nye Tipo Cross som med et stærkt design udståler styrke og stil. Skabt med øje for detaljen, fra det udvendige design med markante fuld-LED lygter foran og bagpå, til det lækre interiør i materialer af høj kvalitet.

Tipo Cross er yderst veludstyret. Ud over den lange række af standardudstyr får du oven i købet lige nu infotainmentpakke med 10” HD touchskærm og trådløs Apple Carplay/Android auto og trådløs mobilopladning med i prisen.

HØJ SIKKERHED
Sikkerhed er i top på Tipo Cross som er udstyret med masser sikkerheds- og assistentsystemer, som fx automatisk nødbremse op til 200 km/t, aktiv vognbaneassistent, skiltegenkendelse med fartbegrænser, træthedsovervågning, blind vinkelalarm, aut. langt lys ikke mindst adaptiv fartpilot. Med Tipo Cross er du absolut godt klædt på i trafikken.

Tipo Cross er høj, og den adskiller sig desuden udenpå med nye detaljer som bl.a. inddækning på hjulkasserne, særlige kofangere og tagræling, der alsammen understøtter det robuste udtryk. 

tipo_interiør

Nye muligheder i kabinen

Inde kan man få det digitale 7’’ TFT-display, der kan konfigureres, og som giver komplet overblik over bilens status, infotainmentsystemet og smartphonen under kørslen. Og så er rattet mindre og mere sporty, hvilket både giver bedre ergonomi og bedre udsyn til TFT-displayet bag rattet.

Derudover tilbydes den nye Fiat Tipo med en HD-touchskærm på op til 10,25’’ som ekstraudstyr. Den har trådløs Apple CarPlay og Android Auto, og den giver mulighed for at forbinde to smartphones via Bluetooth samtidig. Skærmen fås også med mulighed for trådløs opladning af mobiltelefon.

Motore-T3_11

Opdateret dieselmotor og ny benzinmotor

I motorrummet er der også nyt i form af den nye trecylindrede benzinmotor 1.0 GSE T3, der er den seneste tilføjelse til familien af Fiats FireFly Turbo-motorer, og som leverer 100 hk. Den har et moment, der sikrer et stort kraftoverskud selv ved lave omdrejninger – ved blot 1.500 o/min. yder den 190 NM – og den er samtidig støjsvag. Motoren er kombineret med en manuel gearkasse med 5 trin, der sikrer en kvik bil i byen og komfort på motorvejen, hvor den med 130 km/t. ligger på blot 3.200 o/min.

Det er også muligt at vælge diesel med den opdaterede Multijet-motor på 1,6 liter. Den yder 130 hk, kommer med en 6-trins manuel gearkasse. Begge motorer lever op til Euronorm 6D Final.

Priser og udstyr Fiat Tipo Cross

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter Fiat Tipo Cross

Fiat Tipo Cross priser
Fiat Tipo Cross brochure

ulla sander

Få den bedste Fiat oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

Se brugte Fiat Tipo til salg hos UJS Biler

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her