Fiat Talento

Fleksibel og mulig at tilpasse. Du kan nemt læsse store genstande gennem side-og bagdøre. Med en NYTTELAST PÅ OP TIL 1,2 TONS,plads til op tre Europa paller og evnen til at transportere lange genstande. Ved hjælp af den smarte CARGO PLUS funktion (En lastluge under passagersædet) kan du laste genstande OP TIL 4,15 METER.
Varebilens store alsidighed giver dig mulighed for at vælge den perfekte kombination for din virksomhed.
Vælg mellem TO HØJDER og TO LÆNGDER MED TO AKSELAFSTANDE

talento_interiør

Tag kontoret med overalt

Talento er indrettet som det perfekte kontor til dig. En omhyggelig gennemtænkt kombination af komfort og funktionalitet, der gør alle dagens arbejdstimer behagelige og effektive. De geniale løsninger er mange og alle bidrager til at dette skal være din fremtidige arbejdsplads.

DET INNOVATIVE MIDTERSÆDE FORAN, DER KAN FOLDES NED OG TRANSFORMERES TIL ET BORD er kun en af alle disse løsninger. En anden er det komplette Media Center med 7" TOUCHSKÆRM MED NAVIGATION, som fås som ekstraudstyr. Du kan skræddersy Talento efter dit behov, så kørslen bliver bemærkelsesværdigt komfortabel. Det kan bl.a. ske med et let justerbart ergonomisk førersæde med lændestøtte og ViewPlus Mirror (Bakkamera i bakspejlet).

talento_motorer

Motorvarianter

Talento tilbyder et  KOMPLET SORTIMENT AF EURO 6-MOTORER*,  som omfatter  TWINTURBO MOTORER, TRACTION PLUS  og  ESC MED HILL-START: som tillader at du kan arbejde hvor som helst.

Talento kan derudover fås med PARKERINGSSENSORER  og  BAKKAMERA, der vises i bakspejlet – hvilket gør parkeringen til en let sag.
* Inklusive ECO-mode

proleje_1179

Lej en varebil

Til dig, der har bilen som en vigtig del af din forretning, er det vigtigt at vælge den helt rigtige løsning for din virksomhed. Enten for at prøve en bestemt model af, eller for at styrke din virksomhed i en kortere periode - uden på forhånd at skulle indgå en længere leasing- eller finansieringsaftale. Vi kalder konceptet Proleje.dk

Specifikationer

Motor: Twin Turbo teknologi
Nyttelast: Fra 1074 til 1249 kg.
Varerumsvolumen: Fra 5,2 til 8,6 m3 m³
Bredde: Ved 70mm fra gulvet: 1391 mm.
Længde: Fra 2537 til 2937 mm.
Højde: Uden last: Fra 1971 til 2493 mm.
Læssehøjde: Uden last: 552 mm.

Brochure og prisliste

Hent Fiat Talento brochure her

Hent Fiat Talento prisliste her

persasp

Få den bedste Fiat Professional oplevelse hos UJS Biler

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste oplevelse, når du skal have rådgivning ang. anskaffelse af varebiler. Vores kompetente og erfarne erhvervssælger Per Asp er klar til at rådgive dig.

Kontakt Per Asp
Telefon: 61 62 11 15
pa@ujs-biler.dk