Fiat E-Ducato

Du kan forvente de samme størrelser, som du kender det fra den nuværende Ducato, denne gang bare 100 % elektrisk og med en range på 220 til 360 km - alt efter dit valg af batteri.

Fiat E-Ducato fås med forskellige batteripakker, som giver en rækkevidde fra 200 km og op til 330 km NEDC ved varekørsel i byen under normale omstændigheder.
Elmotoren får en maksimal effekt på 90 kW - 122 hk - og yder et maksimalt moment på 280 Nm. Hastigheden er ganske fornuftigt begrænset til 100 km/t.
Varerumsvolumen kommer i størrelser fra 10 og helt op til 17 m3, og lastevnen bliver op til 1.950 kg.

educato

Lej en varebil

Til dig, der har bilen som en vigtig del af din forretning, er det vigtigt at vælge den helt rigtige løsning for din virksomhed. Enten for at prøve en bestemt model af, eller for at styrke din virksomhed i en kortere periode - uden på forhånd at skulle indgå en længere leasing- eller finansieringsaftale. Vi kalder konceptet Proleje.dk
proleje_1179

Vi ser frem til snart at kunne give flere informationer om den nye E-Ducato

persasp

Få den bedste Fiat Professional oplevelse hos UJS Biler

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste oplevelse, når du skal have rådgivning ang. anskaffelse af varebiler. Vores kompetente og erfarne erhvervssælger Per Asp er klar til at rådgive dig.

Kontakt Per Asp
Telefon: 61 62 11 15
pa@ujs-biler.dk