Fiat Ducato

Med over tusinde kombinationer og versioner af Ducato, er den rigtige varevogn tættere på, end du tror, og det er ikke den eneste grund til, at det er det rigtige match.

Ducato er perfekt til enhver håndværker eller virksomhed uanset størrelse, da den er blevet lavet med ét formål i tankerne: at hjælp dig med at udføre dit job endnu mere effektivt.

Fiat Ducato

Mere end teknologi i din Ducato

Du får nem adgang til et infotainment-system, der tilbyder Bluetooth-forbindelse til håndfrit opkald og en valgfri DAB-modtager (Digital Audio Broadcasting). Du kan også vælge den nye 7’’ radio med farvetouchskærm og endnu flere funktioner: stemmestyring, USB på selve radioen, forbedrede tilslutningsmuligheder takket være Apple CarPlay.

Fiat Ducato

Motorvarianter

Den komplette serie af certificerede EURO 6d-TEMP 2,3 MultiJet₂ motorer, repræsenterer Fiat Professionals engagement i ydeevne og brændstofforbrug i hele sortimentet. Alle motorer er som standard udstyret med ECO Pack, de overholder de skrappeste miljøregler med takket være det avancerede SCR-system (Selektiv katalytisk reduktion) med deres one-by-one engineering og førsteklasses teknik.

MERE END BLOT MOTORKRÆFT
Med 120, 140, 160 og 180 hk, kan du være sikker på at kunne håndtere alle jobs, som det passer dig. Fiat Professional har et skræddersyet svar på enhver varevognstype. 120 MultiJet₂ er “den perfekte indstiger model”: den er brændstofbesparende og tilbyder fremragende ydeevne, især i bymæssige omgivelser. 140 MultiJet₂ er “kernen” i vores sortiment. Den er progressiv under alle forhold takket være dens moment, der altid er tilgængeligt, selv ved lav omdrejningstal. 160 MultiJet₂ “Power” er et bedste valg til de mest krævende kunder,kombineret med den nye automatgearkasse, leverer den også 5 % større moment. 180 MultiJet₂ “Power” er ideel til krævende kunder, som har brug for kompromisløs kræft til krævende opgaver, den leverer over 12 % større moment, når den kombineres med en den fuldautomatiske gearkasse.

proleje_1179

Lej en varebil

Til dig, der har bilen som en vigtig del af din forretning, er det vigtigt at vælge den helt rigtige løsning for din virksomhed. Enten for at prøve en bestemt model af, eller for at styrke din virksomhed i en kortere periode - uden på forhånd at skulle indgå en længere leasing- eller finansieringsaftale. Vi kalder konceptet Proleje.dk

Specifikationer

Motor: Flere valgmuligheder
Totalvægt: Fra 2800 til 4250 kg.
Nyttelast: Optil 2200 kg.
Varerumsvolumen: 8-17 m³
Bredde: Fra 1662 til 2172 mm.
Længde: Fra 4963 til 6363 mm.
Højde: 1562 mm.
Læssehøjde: Uden last: 535 mm

Brochure og prisliste

Hent Fiat Ducato brochure her

Hent Fiat Ducato prisliste her

persasp

Få den bedste Fiat Professional oplevelse hos UJS Biler

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste oplevelse, når du skal have rådgivning ang. anskaffelse af varebiler. Vores kompetente og erfarne erhvervssælger Per Asp er klar til at rådgive dig.

Kontakt Per Asp
Telefon: 61 62 11 15
pa@ujs-biler.dk