Fiat Doblò Work Up

Den nye Doblò Work Up er en fabriksbygget ladvogn baseret på Doblò Cargo. Som den eneste i denne klasse kan Fiat Professional med Doblò Work Up præsentere en ladvogn som er 100% designet, bygget, gennemtestet og garanteret af fabrikken. Doblò Work Up er kvik og robust, kan transportere store læs og bevæge sig smidigt og bekvemt gennem bytrafikken.

Ladet er bilens virkelige styrke: Det er opbygget med en bund af flerlags krydsfiner samt nedfældelige aluminiumssider som giver let adgang til at læsse det 2,3 m lange og 1,82 m brede lad.
Lastefl aden på i alt 4,2 m2 giver rigeligt plads til 3 EUR-paller

Cargo_billedebagende

En velorganiseret kabine

Komfort og funktionalitet er nøgleordene når det gælder Doblò Work Up. Kabinen er velorganiseret med mange forskellige
opbevaringsrum. Førerens velbefindende er garanteret takket være behagelige sæder og rattets og gearskiftets position, der gør kørslen til en ægte fornøjelse.

Cargo_kabine1

Motoren

Den kraftige 1.6 MJT dieselmotor med 105 hk og hele 290 Nm får Doblò Work Up til at gå 17,5 km/l ved blandet kørsel og giver dig den lavest mulige grønne ejerafgift for en ladvogn. Serviceintervallet på 35.000 km / 2 år giver dig langt mellem værkstedsbesøgene og bedre tid til at tjene penge. Det standardmonterede Start&Stop-system, der midlertidigt slukker motoren ved kortere ophold og starter den igen, når koblingspedalen trædes ned, er med til at øge komfortniveauet, spare brændstof og mindske Doblò Work Ups miljøpåvirkning

Doblo_WorkUp_Danimarca_CATweb.indd
proleje_1179

Lej en varebil

Til dig, der har bilen som en vigtig del af din forretning, er det vigtigt at vælge den helt rigtige løsning for din virksomhed. Enten for at prøve en bestemt model af, eller for at styrke din virksomhed i en kortere periode - uden på forhånd at skulle indgå en længere leasing- eller finansieringsaftale. Vi kalder konceptet Proleje.dk

Specifikationer

Motor: Flere valgmuligheder
Nyttelast: 1000 kg.
Varerumsvolumen: Ladvolumen: 4,2 m³
Bredde: 1872 mm.
Længde: 4981 mm.
Højde: Uden last: 2049 mm.
Læssehøjde: Uden last: 910 mm.

Brochure og prisliste

Hent Fiat Doblo Work Up brochure her

Hent Fiat Dublo Work Up prisliste her

persasp

Få den bedste Fiat Professional oplevelse hos UJS Biler

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedste oplevelse, når du skal have rådgivning ang. anskaffelse af varebiler. Vores kompetente og erfarne erhvervssælger Per Asp er klar til at rådgive dig.

Kontakt Per Asp
Telefon: 61 62 11 15
pa@ujs-biler.dk