leadad

Fiat 500 e 100%

Nu er den her! Den helt nye, helt elektriske Fiat 500e  Den byder på det ypperste inden for stil, komfort og teknologi i skøn kombination med den klassiske 500-charme. 

→ NY ELEKTRISK FIAT 500
→ KØB ELLER LEASING
Den nye elektriske 500 kan opleves hos  som hatchback og som cabriolet 
Den har en rækkevidde på hhv. 180* og 320 km bl. kørsel (WLTP) og 240*- 455 km bykørsel alt efter hvilken udgave og batteripakke du vælger.

Nyhed: Privatleasing med  ubegrænsede km fra 3.795 kr./md

Læs også pressemeddelelse: Leasing med ubegrænsede kilometer

 Fiat som de første i branchen lancerer en helt ny og revolutionerende type privatleasing af Fiat 500 Icon og 500C Icon. Den hedder LEASYS UNLIMITED, og som navnet antyder, er der tale om privatleasing med ubegrænsede km.

De sædvanlige fordele – service, vedligehold, budgetsikkerhed og vejhjælp – er naturligvis stadig inkluderet, men uden begrænsede km og risiko for at skulle betale for overkørte km opnår man fuldstændig frihed. Den frihed kan tilmed fås for 0 kr. i 1.gangsydelse og en månedlig ydelse på blot 3.795 kr. i 36 måneder for Fiat 500 Icon. For Fiat 500C Icon, der har kaleche, er udbetalingen ligeledes 0 kr., mens den månedlige ydelse er 3.995 kr.

Meget udstyr og helt faste udgifter

Udover den ubegrænsede mobilitet kommer Fiat 500 Icon også med 16’’ alufælge, 10,25’’ touchskærm med trådløs Apple Carplay og Android Auto, klimaanlæg, regnsensor, automatisk lyssensor, vognbaneassistent, fartpilot og automatisk nødbremse med fodgængerregistrering samt meget andet udstyr. Og rækkevidden er på 316 km WLTP og op til 443 km i byen.

Se Bilmagasinets videoanmeldelse af den nye Fiat 500

ulla sander

Få den bedste Fiat oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

 

Oplev videogennemgang af Fiat 500 e med Jonas fra UJS Biler