Fiat 500 "la Prima" elbil

Så er den her snart! Den helt nye, helt elektriske Fiat 500  Introduktionsudgaven hedder “la Prima”. Den byder på det ypperste inden for stil, komfort og teknologi i skøn kombination med den klassiske 500-charme.

Udstyret er i særklasse og omfatter intelligent adaptiv fartpilot, intelligent hastighedskontrol og vognbanekontrol, der betyder, at den lever op til autonom kørsel på niveau 2.

Desuden kommer den med bakkamera med dynamiske gitterlinjer, lysassistent, det helt nye infotainmentsystem Uconnect 5 med 10,25’’ HD-touchskærm og en lang række intelligente services, 17’’ alufælge, LED-forlygter, et særligt nummereret emblem, medfølgende wallboks og meget, meget mere. Og så er rækkevidden i byen helt op til 400 km. Bellissima!

 

erange

NY 500 LA PRIMA - fås både som Cabrio og Hatchback

En eksklusiv kaleche med Fiats logo på cabriolet-udgaven, panorama glastag på hatchback: med 500 «la Prima», er stil altid på toppen. Vælg din favorit.
opladning

Perfekt til byen

For langt de fleste vil det daglige transportbehov være dækket rigeligt ind, til at køre på arbejde, til fitnesscentret og hjem igen, takket være en rækkevidde på op til 320 km. Og når bilen udelukkende anvendes til bykørsel, udvides rækkevidden op til 458 km takket være den imponerende effektivitet ved bykørsel.

Se mere om  Fiat 500 La Prima

Her kan du hente flere oplysninger og La Prima elbil

 

ulla sander

Få den bedste Fiat oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Thisted og Viborg får du den bedste FIAT oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik - når du handler bil hos os, eller du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg