Oplev e-Soul hos UJS Biler

  • En rækkevidde på op til 452 km1,2
  • Op til 80% oplading på 57 min. 3
  • 315 liter bagagerumskapacitet

Den smarte elbil

Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får den nye KIA e-Soul til at skille sig ud fra mængden. Vælg mellem syv karrosserifarver i samme nuance og syv tofarvede kombinationer med forskellige farver på karrosseri/tag og sidespejle. Specielle 17” aluminiumsfælge fuldender det elektriske look.

fri

KIA e-Soul er beviset på, at der er sket rigtig meget inden for elbiler. Denne imponerende crossover er udstyret med al den nyeste teknologi, så grøn kørsel både bliver komfortabel og sikrer rendyrket køreglæde.

hjemmeside_e

Slut med tankstationer

Slut med at lede efter tankstationer, slut med olieskift og støjende og vibrerende motorer og helt slut med emissioner. Med den nye KIA e-Soul får du i stedet lang rækkevidde med nem opladning og øjeblikkelig acceleration – Det store 64 kWh-batteri har en rækkevidde på op til 452 km på en enkelt opladning. Den mindre 39,2 kWh-batteripakke giver bilen en rækkevidde på op til 276 km. , og uanset hvilket batteri du vælger, er det omfattet af KIAs unikke garanti på 7 år.

opladning

Nem opladning

Brug den kombinerede opladningstilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en offentlig ladestation med kombineret opladningssystem (CCS) får du opladningshastighed fra 54 min (20 til 80% på en min. 80kW ladestander). Du får ekstra komfort, fordi du kan programmere opladningen. Bilen har endda en vinterindstilling, som opvarmer batteriet og dermed gør det så effektivt som muligt.

kabine

Individuel komfort

Her er der masser af plads til, at du selv kan definere din komfort, stil og farve. En særlig stemningsbelysning ændrer sig i takt med musikken og afspejler metallakkens farve i rød, grøn eller guldfarve. Læderindtrækket tilfører elegance til de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder.

e-Soul priser og specifikationer

Her kan du hente pris- og udstyrsliste for alle varianter af KIA e-Soul. Niro e-Soul priser og specifikationer

 

ulla sander

Få den bedste KIA oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service. Vores engagement har båret frugt, og i 2017 havde vi den store glæde, at blive udnævnt til en af de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg

7-ars-garanti-720x540

Syv års garanti på din KIA e-Soul hybrid

KIA giver selvfølgeligt 7 års garanti på din KIA Niro plug-in hybrid Garantien dækker dækker med få undtagelser hele bilen i fulde 7 år eller 150.000 km.  Selv på batteriet (dog ikke 12V driftsbatteriet)