Autoværksted i Viborg og Thisted

Autoværksted for KIA, Mitsubishi og Fiat biler

Hos os bliver din Mitsubishi, Fiat eller Kia serviceret af vores specialuddannede mekanikere. De har den rette viden og det nødvendige specialværktøj. Men vigtigst af alt, de går op i din bil med liv og sjæl. Der er ingen der er bedre til at tage sig af din Mitsubishi eller Kia.

Vi kender din bil

Vi kender din bil og ved hvor det kan betale sig at spare, og hvornår det bliver for dyrt for dig i det lange løb. Når vi har udført serviceeftersyn på din bil, er du sikret en bil i topform, klar til fortsat problemfri kørsel.

Autoriseret servicestempel giver en bedre pris på din brugte bil

Og med et autoriseret servicestempel i din servicebog – kan du trygt stole på at dine garantiforpligtelser er opfyldt og din garanti er fuldt dækkende. Husk også, at du næsten altid vil få mere for din brugte bil, når du har de autoriserede stempler i servicebogen.

Gratis synskontrol af din bil

Ved vores gratis synskontrol, gennemgår vores specialuddannede teknikere din bil på samme måde som ved det rigtige bilsyn. Kontrollen omfatter bl.a. bremser, styretøj, udstødning og lys. Alle kontroller udføres med avanceret testudstyr, som f.eks. bremserullefelt og røggastester.

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Nyt udstyr og uddannelse gør det ikke alene. Derfor har vi indgået en aftale med Dansk Teknologisk Institut, der kontrollerer værkstedets udstyr fire gange om året og tager stikprøver af reparationerne.

Topmoderne udstyr

På pladeværkstedet benyttes bl.a. moderne opretterbænke. Her besigtiges skaderne af forsikringsselskaberne taksatorer, hvorefter målet er at få bilen på gaden igen så hurtigt som muligt. Med de mange biler, der leveres, er det også vigtigt med en hurtig og stabil afdeling for klargøring, montering af udstyr, m.v.