Mitsubishi ASX er tilbage med nye teknologier

Den har altid været en favorit i Danmark – og nu er den stærkt tilbage i en helt ny version! Den robuste og ultrakomfortable SUV har god plads til 5 voksne og leverer også maksimalt på parametrene design, teknologi, udstyr og sikkerhed. Den nye Mitsubishi ASX er klar til at udfordre sin klasse.

ASXweb_final

Den nye ASX er skabt på baggrund af fremsynet ingeniørkunst med fokus på fremtidens mobilitet, hvilket bl.a. afspejles i versionen med Mitsubishis historisk sublime og avancerede plug-in hybrid teknologi.

plugin

Mitsubishi ASX - leverer på alle parametre

Den robuste og ultrakomfortable SUV har god plads til 5 voksne og leverer også maksimalt på parametrene design, teknologi, udstyr og sikkerhed. Fra inderst til yderst er den nye ASX produceret, så den lever op til de højeste, japanske kvalitetskrav, og du får derfor en Mitsubishis anerkendte garanti; samt 3 års vejhjælp.

5aar

Som Mitsubishi ejer får du en attraktiv garantiordning på alle modeller

5 år/100.000 km mekanisk garanti

5 år/100.000 km garanti på lak

12 år garanti mod indefrakommende gennemtæring

8 år/160.000 km mekanisk garanti på kørebatteri
(specielt for Outlander PHEV plug-in hybrid)

8 år/160.000 km kapacitetsgaranti på kørebatteri
(garanteret minimum 70%)

Læs mere om Mitsubishi garanti ordning

ulla sander

Få den bedste Mitsubishi oplevelse hos Ulla og Sander

Hos UJS i Viborg og Thisted får du den bedst KIA oplevelse. Du vil opleve, at vi har en kompromisløs kvalitetspolitik, både når du handler bil hos os, og når du har din bil til service.

Ulla og Sander Steffensen
UJS Biler Thisted og Viborg